3 beauty favourites

1-IMG_9940

Så skete dét, som altid er lidt trist, når man er lidt af en beauty-nørd og man har fundet nogle produkter, som man er blevet rigtig glad for at eje. Jeg har nemlig lige tømt 3 beauty favoritter, som jeg har været meget tilfreds med og det skal jo deles! For tænk nu hvis I lige står og mangler en god hudvenlig shower gel, velduftende volume til håret eller en skøn serum?

1. Eucerin ‘Shower Oil’her
Dette er et af de bedste produkter der har været i GOODIEBOX i full size, hvis I spørger mig. Den var med i GOODIEBOX april sidste år og den er altså først blevet tømt for nyligt, da jeg er typen der tit har gang i to shower gels, så det blev altså ikke dennes tur med det samme. Men den holder nu også godt med dens 400 ml. Da det er shower olie og ikke gel, fugter den mere og er perfekt til tør hud, som min. Det er en af de få shower gels, hvorefter jeg med nød og næppe kan undvære en bodylotion, hvis jeg har travlt. Brug af bodylotion foretrækkes nu efter brug! Eucerins Shower Oil er et kæmpe hit i min bog. Den føles blød og cremet mod huden og er en fornøjelse at bruge.

2. Aussie ‘3 Minute Miracle Light Aussome Volume’her
Dette hårprodukt er bare en l-i-f-e-s-a-v-e-r, hvis man har fint og fladt hår som jeg! Jeg købte den (mega billigt!), mens jeg boede i Spanien og var løbet tør for conditioner. Den kan godt bruges i stedet for, for udover at give fantastisk volume, så gør den håret så blødt og velduftende at man er ved at sprænges af bare lykke over sine nyvaskede, volumniøse lokker. Den skal helt sikkert hjem til mor igen for den er fantastisk. Tip: Dup gerne håret inden brug, så skal der mindre til end hvis håret drypper. Der er desværre ‘kun’ 150 ml. i sådan én. ;)

3. Origins ‘A Perfect World Age Defense Skin Guardian’ – her
Origins ‘A Perfect World’ serie er lige mig. Den dufter skønt og fugter mit til tider meget tørre ansigt. Jeg elsker både skin tonic, øjencreme, ansigtscreme (den uden SPF kan bruges som natcreme også), body creme og denne her skønne serum, allesammen fra samme serie med hvid te. Prøv den! L-o-v-e it!

Har I også nogle tomme favoritter, som ligger højt på ønskelisten?

Det er alene min egen mening, som det altid vil være, og produkterne har jeg selv betalt for, hvis der skulle være nogen tvivl! Det vil blive skrevet hvis der kommer sponsorerede indlæg, men jeg vil stadig kun rose, hvad jeg virkelig føler er et godt produkt.

images

A few words about my favourite newly used up products. The Shower Oil from Eucerin is an amazing and skin-friendly shower gel, that leaves your skin soft and relaxed. The Aussome Volume mousse that I fell in love with while I lived in Spain, cause it gave my fine, flat hair aussome volume and made it live large, indeed. And made my hair smell so good – wauw! I really love this product. And last, but not least, the skin guardian from Origin’s ‘A Perfect World’ series. I am a huge fan of every product that’s in that serie and would love to have a lifelong stock of them all. Which ones of your used up products are on top of your wishlist?

Please notice that this is my true opinion about the products and I paid for these myself. It will be marked as “sponsored” if I got them as a gift. I will only post products on this blog, that I really think are great no matter if sponsored or not. Thanks for reading!

xoxo, A.

Leave a Reply