A colourful package for me


No. 60 Black Orca / No. 63 White Sea Dragon / No. 69 Under the Sea / No. 79 Hexacoralicious

Jeg har de sidste dage siddet med eksamenslæsning, så har ikke følt tid eller overskud til at få blogget. Det jeg får lavet for tiden er at læse, spise, træne og sove, så der er heller ikke så meget spændende at skrive om. Da jeg i går kom hjem fra en lang dag på læsesal var der dog kommet en pakke med disse fine lakker til mig, så tænkte lige at jeg ville tjekke ind og vise jer dem! Er de ikke bare fine? Der var heldigvis lidt solskin i dag, så jeg kunne fange holoeffekten, så I rigtig kan se hvor fine de er.

  
Det er såkaldte holografiske lakker, der betyder at de har en regnbue-effekt i sig. Det ses betydeligt bedre i solskin, så jeg kan slet ikke vente med at bruge dem til sommer!

Apropo sommer, så må det gerne snart blive det. Det er virkelig alt for koldt i forhold til at vi snart er i juni. Det behøver ikke at blive strandvejr lige med det samme, men på den anden side må det gerne blive varmt i en fart!

De holografiske lakker fås kun til APPEAL4’s lagersalg og ved at man tager kontakt direkte til dem.

images

Hey guys! I have been so busy with studying, eating, working out and sleeping so I didn’t feel like blogging, cause I didn’t really had too much to say. But yesterday I received a little package with beautiful new nail polishes so I thought I would check in and show them to you! Luckily I caught some sunlight, so you really can see the holo effect in them on the pictures. Holo polishes are polishes with a rainbow-effect in them, that shows in direct light. Can’t wait to flash them in shorts and sandals, when real summer and sun comes! ….which btw should be ASAP, thank you very much. I am getting tired of this windy coldness. These polishes are only available at stock sales or if you contact APPEAL4 directly.

xoxo, A.

2 Comments on A colourful package for me

 1. Louise
  maj 29, 2015 at 7:39 pm (5 år ago)

  Deres lakker er flotte, men kvaliteten hænger gevaldigt synes jeg :(

  Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 30, 2015 at 8:16 am (5 år ago)

   Nu har jeg ikke prøvet disse endnu, men jeg har altså kun hørt godt om dem og fra folk der går meget op i neglelak :) Synes kvaliteten kan svinge selv indenfor samme mærke. Hvad tænker du på mht. kvalitet? At de skaller hurtigt af eller?

   Husker du at bruge base og top coat? Det hjælper ret meget selv på lak der ikke er så holdbar i sig selv.

   Knus!

   Svar

Leave a Reply