A lovely pair of AIR MAX

Jeg er en sneaker-pige og det er særligt Nikes Air Max at jeg har en svaghed for. Dette par er mit tredje par (se de andre her og her) og jeg fandt dem i en Luksus Secondhand butik på Østerbro til blot 200 kr. Det kunne jeg ganske enkelt ikke takke nej til, når det endda også lige var min størrelse. De er i rigtig god stand og sålen ser helt ny ud. Der er en lille smule slid i ruskindet, men det er slet ikke slemt. Jeg havde dem på for første gang i dag på arbejde og jeg er allerede helt vildt glad for dem. Jeg kan rigtig godt lide den khaki detalje hen over det sorte læder og den mønstrede sål.

IMG_0051.JPG

Luksus Secondhandbutikken @sof_2nd er et kig værd, hvis I godt kan lide genbrug og mode, da det er sidste dag søde Sofie har åbent i den fysiske butik og helt sikkert har gode tilbud i anledningen. Der er åbent fra 12 til 16 i butikken på Viborggade, som er en sidegade lige ved Park Café. Så er tippet i hvert fald givet videre!

Hvad laver I af spændende ting her i Pinsen? :)

images

I just wanted to check in and show you my new sneakers that I am really happy with! It was a steal, only 200 DKK in a Luxury Secondhand store on Østerbro. The sneaks are in a really good condition – almost as new. Sadly the shop is closing and the last day it is open is tomorrow from 12 to 16, so check it out if you are into recycling and fashion. You’ll find it on Viborggade near Park Café. Hopefully Sofie is continuing the Secondhand shop online, you can follow her on Instagram: @sof_2nd. What are you doing in the holidays? :)

xoxo, A.

2 Comments on A lovely pair of AIR MAX

  • Amarilla Mirilo
   maj 30, 2015 at 8:13 am (5 år ago)

   Tak! Jeg er også helt tosset med dem. :)

   Svar

Leave a Reply