A whole new H&M Beauty

hm-beauty-new-collection-2015-wxOqkJprbR8aigya9EsAXw

Jeg har aldrig rigtig været fan af beauty-afdelingen i H&M. Jeg har blandt andet prøvet en af maskerne, men synes at den var rigtig ubehagelig at have på, da den kradsede. Det blev altså ikke til ret meget mere fra H&M Beauty. Jeg har ikke så høje tanker om, hvad det egentlig er, der bliver puttet i produkterne. Desuden er jeg en sucker for at beauty produkter har en flot emballage. Det synes jeg bestemt ikke dem fra H&M har. De ser ud, som de koster: billige. Det eneste fra den afdeling, som jeg ejer er én neglelak og en smart gennemsigtig toilettaske.

Snart præsenterer H&M dog et nyt beautykoncept, som jeg er utrolig spændt på. Fint ser det jo ud, ikke? Nu håber jeg bare at det også er godt og føles rart at bruge. Det lover i hvert fald godt, da særkollektionerne Premium og Concsious, som vi allerede kender, viderudvikles til beautyprodukterne. Det tyder altså på at der vil blive gjort mere ud af de nye produkter og på at der vil være flere kategorier at vælge imellem. Måske endda noget til beauty-snobber, som jeg, der har højere krav.

Hvad synes I om nyheden? Var I også fan før? Er I glade for at H&M Beauty forbedres? Jeg glæder mig i hvert fald til at se og prøve det nye produkter til efteråret, hvor det nye H&M Beauty lanceres.

images

I was never a huge fan of H&M Beauty, ‘cause I’m not so sure about the ingredients are so good for your skin, after a bad experience with a facial mask. That’s also why I only own a nail polish and a see-through beauty bag from the beauty department in H&M. Besides I think it looks so cheap… I love a flashy, elegant lipstick!

But from this fall things might be changing. More specifically H&M Beauty is changing. Also in the Beauty department you’ll find Premium and Conscious collections, which (I hope) means better and, as you can see on the picture above, more elegant beauty products. Are you also excited to see and test the new products?

xoxo, A.

Leave a Reply