Alexa, my new baby ❤

foto-81

I wear: top/H&M (HERE), shorts/Hilfiger Denim (similar HERE), bag/Mulberry, sunnies/H&M, boots/Marc by Marc Jacobs

Oh my, jeg er så glad for mit nyeste køb! En lækker Mulberry Alexa i det blødeste sorte læder med guld hardware. Det er en perfekt hverdagstaske med plads til alt det nødvendige. Jeg fik den til en rigtig god pris hos Fashion Resales, som desværre lukkede deres showroom i dag. Fremover kan man dog stadig købe lækre brugte sager på deres webshop, som er værd at kigge forbi. Det er super fedt at damerne bag biksen vil blive ved med at give skønne ting nyt liv – de har nemlig gjort det til deres mission at sælge ting videre for dem, der ikke har tid eller lyst til at gøre det selv. Tjek dem ud, hvis du har nogle lækkerier i skabet der bare står og samler støv, og du bare VED at du ikke får gjort noget ved det! De er supersøde og de skal nok få dine ting solgt.

Er den ikke lækker? Den kommer I nok til at se mere til. ❤

*
OMG, I am so happy about my Mulberry bag, that I bought today! It’s just perfect for everyday use and the patina makes it look so cool. Damn, I love a good deal! I bought it from Fashion Resales, who unfortunately closed their showroom today. But you can still make some good deals on their homepage in the future. It’s simple: If you have something in the closet that you never use anymore, but you don’t feel like selling it yourself, for example in lack of time, they will happily do it for you.

xoxo, A.

Follow my blog with Bloglovin

8 Comments on Alexa, my new baby ❤

 1. Steph
  maj 29, 2014 at 7:28 pm (7 år ago)

  Så fin, smukke. Tillykke med den :).

  Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 29, 2014 at 9:43 pm (7 år ago)

   Tak, Steph! Sååå pæn altså. <3

   Svar
 2. Christina Holm Larsen
  maj 29, 2014 at 8:41 pm (7 år ago)

  Jamen, så havde du jo også lige en super fin blog ;) Vi er så glade for at du ELSKER din nye skønhed af en taske. Tak for besøget og den fine henvisning. Så dejligt og skønt du spreder det gode budskab om at give tøj, sko og accessories nyt liv. Helt inde fra hjertet af – tak. Håber vi ses i web-shoppen. Kæmpe kærlig hilsen,
  Christina

  Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 29, 2014 at 9:20 pm (7 år ago)

   Ej, hvor fedt at I kiggede forbi! Tusind tak for de søde ord. :) Og det var da så lidt! Andre skal jo også have glæde af jeres arbejde og gode service. Det er nu lidt synd det kun bliver over webshoppen, for I var så søde at snakke med. :)

   Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 30, 2014 at 11:05 am (7 år ago)

   Ja tak! :D Føler mig så heldig. :)

   Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 30, 2014 at 11:07 am (7 år ago)

   Thank you so much. :)

   Oh it’s really cool, but could you please correct my name? It’s AmarillA. Thanks!

   Svar

Leave a Reply