BALMAIN x H&M

balmainxHM.

Olivier Rousteing with Jourdan Dunn and Kendall Jenner.

Jeg så nyheden i morges, da jeg tjekkede Instagram. H&M har i dag annonceret det næste designersamarbejde og det er nu officielt: Balmain skal lave en kollektion for H&M. Hvor vildt er det!?

Jeg elsker generelt H&M’s lidt mere luksuriøse kollektioner og særligt designersamarbejderne er jeg altid rigtig spændt på at se. Hvem bliver den næste? Mon det bliver en succes? I 2013 var jeg super tilfreds. Isabel Marant x H&M var simpelthen så flot. Jeg kunne have købt mig fattig i den kollektion. Støvlerne med frynserne og de grå jogging bukser gad jeg virkelig godt at have haft, men de var udsolgt inden jeg fik set mig om. Det var det meste egentlig… Men jeg var heldig at få den smukkeste kjole fra samarbejdet og senere købte jeg også et matchende tørklæde. Jeg elsker de to stykker tøj.

I 2014 havde jeg også glædet mig enormt meget og var rejst til Madrid (jeg boede i en lille by i Sydspanien, da Alexander Wang kollektionen blev lanceret) for at se og shoppe kollektionen. Jeg blev meget skuffet. På billederne så kollektionen bedre ud end i virkeligheden, synes jeg. Ingen tvivl om at Alexander Wang laver nogle fede styles, men jeg synes ikke, at der var så meget i kollektionen for H&M der var særlig flot. Et par løse læderbukser (dem uden knapperne i siden) og lædertasken kunne jeg godt lide, men det nåede jeg ikke at få fingrene i, desværre.

Hvis man ser tilbage på designersamarbejderne har der været en tendens til at der er blevet taget udgangspunkt i designerernes mest ikoniske designs, som er blevet fortolket på ny i forbindelse med lanceringen for H&M. Det lover rigtig godt, hvis man ser på de offentliggjorte billeder! De to smukke modeller er nemlig begge iført typiske Balmain designs. Jourdan Dunn er klædt i en smuk gennemsigtig mørkeblå trøje med gulddetaljer, et iøjnefaldende bælte i guld og en rød draperet satinnederdel. Man har kunnet spotte lignende nederdele og store bælter fra Balmain på blandt andre Lady Gaga. Balmain er også kendt for sine overdådige perlebesatte designs, som den elegante mørkeblå blazer som Kendall Jenner har på.

Balmain jeans og kim k

En anden grund til at jeg altid er spændt er at samarbejdet med designerne gør at man kan købe de dyre styles til en brøkdel af hvad de normalt koster. Mit budget tillader nemlig ikke at bruge flere tusinde kroner på et stykke tøj. Personligt håber jeg på at se en version af de famøse Balmain-bukser i kollektionen, for dem ville jeg virkelig gerne snuppe et par af. Vi har i tidens løb, ja faktisk i en del år efterhånden, kunnet spotte dem på både mandlige og kvindelige celebrities og hvor er de altså bare super fede. Særligt et par slidte jeans med de klassiske syninger eller et par sorte skinny læderbukser med lynlås ville jeg virkelig gerne have fingrene i. Kim Kardashian’s par i sart rosa er også en favorit – super rå og feminine på samme tid.

Hvilke klassiske Balmain styles håber I bliver nyfortolket i det kommende samarbejde med H&M?
Kollektionen vil blive solgt i 250 butikker verden over fra d. 5. november.

images

This morning when I woke up I saw the great news on Instagram: The new designer collaboration by H&M this year is with Balmain! I’m always so excited about these collabs, cause I love designer clothes, but I cannot afford to spend thousands of kroner on a piece of clothing. These collabs makes the luxurious brands affordable even for students like me. I mean, at least if we start saving up now, haha!

During the other collabs there has been a tendency that the designers gave well-known styles a new touch. It seems to be the case with this collection as well as I can see. We see Jourdan Dunn in a draped skirt and Kendall Jenner in an opulent jacket full of pearls which is also very typical Balmain. Personally I hope to see a version of the famous Balmain pants in the collection, cause I would love to grab one of those for my closet. To own a pair of worn jeans with the classical Balmain sewings or a pair of black skinny leather pants would be a dream come true. The pair Kim Kardashian is wearing in light pink are also super fashionable – both cool and feminine at the same time. Which classical Balmain styles do you hope to see in the new collab coming November 5th?

xoxo, A.

Leave a Reply