CLEAN glasses

 

Jeg var i dag hos min optiker for at få rengjort mine briller, da de virkelig trængte. De har en speciel maskine til at gøre det med, så de bliver helt clean. Som bonus tjekkede den søde optiker også om der var andet ved brillen der skulle ordnes, så der blev også strammet en skrue. Jeg havde et par gamle solbriller med, som han også rettede ud. Jeg havde formået at deforme så de sad helt skævt, haha. Da jeg spurgte om jeg skyldte noget, sagde han nej, hvilket jeg da også havde håbet, men ville lige spørge alligevel. Det er sgu rart og god service at det er gratis at få sådan noget ordnet! 

Jeg er kunde hos Loui Nielsen (Amagerbrogade), hvor jeg har købt brillestel fra Bruuns Bazar og senere kontaktlinseabonnement. Nu bruger jeg en kombination og det fungerer virkelig godt. Begge var desuden til en god pris og med professionel hjælp hele vejen. Hjælpen havde jeg særligt brug for til at lære at bruge kontaktlinser, haha! 

……………………………

Today I biked to my optician and got my glasses cleaned. They have a machine to do it with so they get all clean! The nice optician also checked if everything else was fine, so he had to tighten a screw. I brought some old sunglasses that were totally crooked. He also fixed those. Now my glasses are ready for summer! And it was all free, which I think is really nice. 

xoxo

2 Comments on CLEAN glasses

  • Amarilla Mirilo
   maj 8, 2015 at 9:14 am (6 år ago)

   Ej, hvor sjovt! Det kan du tro, jeg vil. Sorry jeg er lidt langsom på kommentaren, plejer bare ikke at få ret mange. :) Tak for nomineringen. :D

   Svar

Leave a Reply