Fill In The Blanks? Yes, please!

Dette produkt er virkelig gået hen og blevet et must-have i min makeup-samling. Det kan måske skabe forundring, at en øjenbrynsblyant er et must-have hos mig, da jeg har ret kraftige øjenbryn af natur. Jeg må indrømme, at jeg heller aldrig havde tænkt over at tegne mine øjenbryn op. Ikke før jeg var inde i Magasin hos MAC, for at få inspiration til et fest-look. Makeup artisten brugte over en time på mig og resultatet blev helt fantastisk! Hun havde, foruden at have lagt den lækreste makeup, tegnet mine øjenbryn op. Siden da har jeg været vild med at have ekstra markerede øjenbryn! Hende hos MAC brugte bare en øjenskygge der passede i farven til at markere mine bryn, hvilket jeg også selv har gjort i noget tid. Men jeg synes ikke resultatet bliver helt så godt, for den brune øjenskygge jeg har er ikke helt mørkebrun nok. Jeg har også prøvet mine veninders alternativer blandt andet Rimmels Professional Eyebrow Pencil og Wet’n’Wilds Ultimate Brow Kit, men jeg var stadig ikke overbevist – hverken kvalitets- eller farvemæssigt. Så eftersom jeg er en sucker for Origins, blev jeg SÅ glad da Club Matas havde 25 % på alt luksusmakeup! Hapshaps, så købte jeg lige Fill In The Blanks For Brunettes, som passer mine bryn helt perfekt i farven. Derudover er den af rigtig god kvalitet og super nem at arbejde med. Man kan let rette i det, hvis man “tegner forkert” og den tilhørende børste er rigtig god til at børste ens bryn “på plads”, så brynene kommer til at se super flotte ud. Origins er kendt for at deres produkter ikke indeholder parabener, parfume eller andre skadelige ingredienser, derfor er det også et godt valg, hvis du har sart hud – eller hvis du bare godt kan lide at passe på din hud.

Så hvis du har meget mørke bryn, men ikke helt sorte og leder efter en øjenbrynsblyant, vil jeg klart anbefale denne, både fordi farven er rigtig god og kvaliteten er i top. Den kan fås lige HER – lige nu med 20 % hvis du er Club Matas medlem. Den fås selvfølgelig også til blondiner.

Hvilken øjenbrynsblyant er jeres favorit? : )

Follow my blog with Bloglovin

1Pingbacks & Trackbacks on Fill In The Blanks? Yes, please!

  1. […] på at se om denne eyebrow-Kits farver passer til. Jeg har jo allerede en favorit som jeg skrev om HER, men den holder jo ikke for evigt, så det er godt med back-up! Skal dog lige finde ud af hvorfor […]

Leave a Reply