Hi from Amsterdam

En lille hurtig video fra i dag, hvor jeg var ude at gå en dejlig tur med Lena, min brors hund. Hun er seriøst den dejligste hund, så nem, lydig og kærlig. Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne se mere til alle de tre dejlige piger, som min bror har i sit liv! De her dage har været ren pigehygge, da min bror blev kaldt på forretningsrejse de her dage.

bussumzuid.

Vi har været ude at shoppe, spise is, været til tennis med Maja, været ude på Majas rideskole, gået tur med Lena og hoppet på trampolin. I morgen skal vi ind til Amsterdam centrum, hvor vi først skal shoppe lidt og senere mødes med min bror. Vi skal spise frokost sammen på Marriott Hotel, jeg glæder mig! Derefter skal jeg ud i lufthavnen og tilbage til København. Please sig at vejret er blevet bedre siden jeg rejste? Tør jeg håbe?

images

A little video from today when I was taking Lena, my brothers dog, on a small trip. She is seriously the most adorable dog! So easy and caring. I’d wish I could have more time with my brother’s lovely girls! The last days has been only girls, cause my brother was asked to do a business trip. We went shopping, ate ice-cream twice, been to Tennis class with Maja, been to Maja’s horseback riding school, been for a walk with Lena and jumped on a trampolin. Tomorrow we are going to the center, where we have a few hours to do some shopping before meeting up with my brother to have lunch at Marriott Hotel. Can’t wait! Afterwards I have to go to the airport to catch my flight back to Copenhagen. Please tell me the weather got better since I left! (do I dare to hope?)

xoxo, A.

Leave a Reply