H&M fall 2014

yndlingsitems fra H&M4.

Den kommende Premium efterårskollektion fra H&M lander i butikkerne til september og jeg har smugkigget lidt på den lige her. Jeg synes virkelig at der er nogle lækre sager i blandt! Jeg har samlet mine yndlingsitems på billedet ovenfor og det er særligt frakken, som jeg har et godt øje til. Snittet er bare virkelig smukt! Håndtaskens detalje med ruskind i siden minder mig lidt om Leowulff’s nye tasker, som jeg er ret vild med, så den skal der helt sikkert også kigges nærmere på. Har I også allerede udset jer nogle favoritter fra denne smukke efterårskollektion?

Kollektionen består af klassiske styles og rygterne siger at den, vil bestå af omkring 30 stykker tøj fra 179 til 1999 kr. Jeg kan snart ikke vente!

*
The next premium fall collection from H&M coming in september is just so classy and I can’t wait to see it in real life! Check it out here. I’ve collected my favorite items above and it is especially the coat that I’m in love with. Isn’t it beautiful? I’m also gonna take a closer look at the leather bag, which reminds me of a bad from the danish brand Leowulff. The prices will be from 179 to 1999 DKK. Do you have a must have item from this stunning collection?

xoxo, A.

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply