Jewellery from Maria Black


Jeg var forbi Maria Black kollektionssalget i weekenden og selvfølgelig skulle der noget med hjem. Elsker bare hendes fine smykker! Da jeg trådte ind af døren faldt jeg med det samme over denne smukke halskæde, der passer til min Cascade ring, som jeg fik til min 25 års fødselsdag. Øreringene fandt jeg først efter at have kigget alle smykkerne grundigt igennem, haha… men de måtte altså også bare med hjem. Er de ikke bare fine?

images

I am really into jewellery from Maria Black, so I had to check out her sample sale this weekend. Of course I found something to buy! As soon as I stepped into the big room I saw this beautiful necklace that matches my Cascade ring, which I got for my 25th birthday. The earrings I found after checking out every piece of jewellery, haha… they just had to come home with me! Aren’t they pretty?

xoxo, A.

Leave a Reply