Lately on Instagram #2

  
Jeg har de sidste to ugers tid spist lækker brunch med sødeste Celia, været hos min kæreste på Christianshavn, spist lækker bøf med dejlig fedtkant sammen med ham, fået Toms skildpaddekakao på arbejde, købt nye Air Max sneaks, været inde ved Storkespringvandet for at ses med Frede, læst til eksamen på KUA, spist lækker dessert på Rio Bravo med mine søde kolleger, købt mine første Birkenstocks, gået tur med sødeste Emma og været til Distortion med mine dejlige venner.

*

Lately I have been eating tasty brunch with Celia, been at my boyfriends place at Christianshavn, eaten a tasty meal with him, tried Toms skildpadde cocoa while at work, bought a new pair of Air Max sneaks, been in inner city by Storkespringvandet to meet Frede, read for exam at KUA, eaten a delicious dessert at Rio Bravo with my colleges, bought my first pair of Birkenstocks, walking with the cutestfrenchie Emma and been distorting at Distortion with my friends. 

xoxo, A. 

Leave a Reply