Lately on Instagram #5

  
På det sidste har jeg været til Game Finals, hvor jeg lavede nail art for en masse søde piger og så seje breakers battle mod hinanden. Det var simpelthen så fedt! De kan de vildeste tricks. Så har jeg lavet chili con carne, været i Tivoli for at se Suspekt og cyklet en masse rundt i København. Jeg har også været et smut i Budapest, hvor jeg så ARC udstillingen, Parlamentet og smagte Pumkin Spice Latte på Starbucks. Nam! Så skulle jeg hjem igen og nåede lige hjem til lækker mad i madklubben. Så savnede jeg Budapest og var til træningsseminar i Konfliktmægling – super fedt og lærerigt! På det sidste billede er jeg både glad fordi det gik godt for mig at være mægler i en mægling, men ogdå fordi jeg skulle til Århus for at besøge nogle venner den weekend. Det var vist det hele. Følg gerne med på Instagram hvis I har lyst på @amarillamirilo så bliver jeg så glad!

***

Latetly I’ve been to Game Finals, where I held a nail art work shop for girls and saw super talented breakers battle. It was so cool! Then I made chili con carne, been in Tivoli to see Suspekt (Danish rap group) and been viking around a lot in Copenhagen. I’ve also been in Budapest for a few days where I saw the ARC exhibition by the Heroes Square, the Parlament and tasted the amazing Pumpkin Spice Latte at Starbucks. Yum! Then I had to come home to Denmark and I arrived exactly in time for the food club. Then I missed Budapest and had a training in Mediation – it was super fun and rewarding! That’s why I look so happy on the ladt picture and also cause I was going to Aarhus to visit some friends that weekend. That’s about it. Follow me on Instagram if you want. I get so excited about every each follower, haha. @amarillamirilo

xoxo, A.

Leave a Reply