Monday thoughts

make-yourself-proud-2

Jeg vågnede i morges og havde sovet godt. Og så længe. Sådan føltes det som efter weekendens vagter, der gjorde at jeg måtte stå op henholdsvis kl. 6 lørdag og kl. 5 søndag. Jeg bliver aldrig et a-menneske… Det var skønt at sove til 8.30 denne gang, selvom jeg nu godt kunne have sovet meget længere. I dag er det en uge siden jeg besluttede at nu skulle det være. Det der med at spise noget sødt hver dag skulle stoppe. Det havde jeg ellers lidt vænnet mig til i Spanien, da chokolade dér var så billigt, at det næsten var gratis. Suk. Hvor jeg dog elsker chokolade og ville ønske jeg var én af de der piger der kan guffe det i sig uden at det kan ses. Ses det kan det i hvert fald, på mig. Jeg tog 5 kg på. Så nu er jeg en af dem der forhåbningsfuldt tager til Fitness World’s meget reklamerede “Bikini Bootcamp”-hold. Jeg har nu længe elsket at træne – også før jeg tog til Spanien. Selv i Spanien trænede jeg. Men ikke så meget som jeg plejede herhjemme. Det blev erstattet med druk og at rejse. Nu er jeg tilbage i den gode rytme, hvor jeg får trænet 4-5 gange om ugen, ligesom før. I sidste uge fik jeg trænet 5 dage og cyklede 30 km i weekenden oveni. Så er der altså blevet forbrændt nogle kalorier! Det er jeg stolt af og det er rart at mærke en forskel allerede nu. Men det er jo ikke helt nok. Chokoladespisningen skal også stoppe. Og det samme med alt det andet usunde, som jeg knuselsker.

Hele ugen var fyldt med fristelser, som jeg jo ellers ville være glad for. Den ene dag var det min roomies lækre fødselsdagslagkage, den næste dag muffins og yndlingsslikket ‘Click Mix’ på arbejde og så i går var det hjemmelavet chokolademousse, som jeg måtte takke pænt nej tak til. Det værste var dog nok at sidde og se Dagens Mand (jep, det er en af mine guilty pleasures) med min ven, mens han spiste en lækker jordbærkage nede fra bageren, mens den anden, som han havde tilbudt mig, ensomt stod i køleskabet. Føler ikke som sådan at jeg er gået glip af noget, men kunne, undskyld sprogbruget, fandeme godt ha’ spist alle de lækkerier. Men det er jeg glad for, at jeg ikke gjorde. Man skal hele tiden huske på målet. Målet er vigtigere end et lækkert stykke jordbærkage.

Det er ikke fordi jeg skal tabe mig helt vildt meget. Men de 5 kg skal helt sikkert væk igen. Og gerne et par ekstra nu det (forhåbentlig!) snart bliver shorts- og bikini-vejr, selv i Danmark. Det er heller ikke fordi jeg har tænkt mig at holde mig fra jordbærkage og is hele sommeren. Det betyder det, for mig, for meget til. Jeg elsker virkelig at spise og der må meget gerne være dessert til! Men det skal ikke være hver dag og hvad jeg kan, bytter jeg ud med et sundere alternativ. Læs for eksempel om mine lækre hjemmelavede proteinbarer, som stiller min trang til chokolade med nødder og ren kakao i stedet. Det fungerer altså ret godt. En uge uden chokolade er for mig ret stort. Men jeg er altså ikke på nogen særlig diæt. Healthy food, not diet food.

Jeg har nu holdt mig i skindet i en uge. En hel uge uden at gribe chokoladebaren. En uge uden at guffe løs af hvad end jeg bliver tilbudt af lækre desserter. En uge tættere på at føle mig pæn i bikini. Fra nu af hedder det proteinbar og et stykke frugt når der skal hygges!

Hvad gør I for at holde jer i form?

PS. I dag skete der også noget andet der gjorde mig glad. Jeg har nemlig i dag, udover at have været sund i en uge, givet nyt hjem til, i min bog, en af de smukkeste designer tasker der er lavet. Jeg er helt vild med den. Det er en ældre (men ikke desto mindre smuk!) model, som jeg har sukket efter i nogle år, men det er blevet ved det, da den simpelthen har været alt for dyr til mit budget. Nu dukkede den endelig op til en uimodståelig pris på Trendsales. Se den på instagram @amarillamirilo!

………………………………………………………………………………………………………

Thoughts about losing weight, working out and eating healthier. I’m trying to lose the weight I gained in Spain – the chocolate there is so cheap that it’s almost for free. Risky business, right!? Anyways I will never say goodbye to chocolate forever, but I want to focus more on not eating cake, candy, chocolate etc. every day. Indeed I wish I could and still be skinny, but I need to accept that that won’t happen, so I better do something about it! Oh yes, I also bought a secondhand designer bag today, which I am totally in love with. You can see it on my instagram @amarillamirilo!

xoxo

Leave a Reply