Mit første besøg i Normal

  
Under mit besøg i Odense hos min veninde fra folkeskolen prøvede jeg noget nyt! Jeg har hørt så meget godt om butikken Normal, særligt i gruppen Lakhovederne på Facebook, men jeg har aldrig sat mine fødder i en før i dag. I den forbindelse er der både en god og en dårlig nyhed! Den gode er at Normal jo har helt fantastiske priser på mange mærker, som jeg er glad for og de har bare så meget forskelligt. Den dårlige er, at jeg derfor hurtigt vil kunne bruge rigtig mange penge derinde, haha! Men det er vel stadig bedre end hvis jeg købte tingene andre steder, dyrere, ikke!? (Gode undskyldninger for at bruge penge er der altid nok af…) 

På billedet kan I se hvad jeg endte med, men jeg kunne sagtens have købt mange flere ting. Jeg havde egentlig også valgt tørshampooen fra i første omgang, da jeg stadig har noget tilbage derhjemme, men da jeg så at den fandtes i en mindre størrelse til kun en 20’er skulle jeg altså bare have den med. Vat skal vi piger jo altid bruge og jeg elsker lommetørklæder med print, så de ting skulle også med. Hårspænden var jo vildt billig, så jeg købte den for jeg stod faktisk og manglede sådan en til når man fjerner makeup om aftenen og skal have håret op eller til når man skal i bad uden at vaske hår. De to ting jeg er mest spændt på at prøve er Nail Boosteren og Peel off base coaten fra APPEAL4, som jeg har hørt skulle være rigtig gode. De kostede 39 kr. pr. stk. så man må sige at jeg fik dem til en god pris. Det sidste jeg købte, som dog ikke kom med på billedet, er makeup svampe så jeg kan forsøge mig med gradient. Jeg glæder mig!

Kender I nogle af produkterne og har I råd/erfaring, så må I meget gerne kommentere herunder. :)

***

About my first visit to a store called Normal here in Denmark that sells all kinds of beauty stuff and so on. It’s super nice, cause it has a good variety of brands and is quite cheap compared to other stores here. You can see what I got myself on the picture. Oh yeah, I also bought really cheap makeup sponges to try gradient nail art with, those aren’t on the picture. I’m so excited about using my new stuff!

xoxo, A.

Leave a Reply