My kind of monday

 
Mandage behøver slet ikke at være så kedelige, som vi gør dem til! Til trods for at jeg vågnede i morges med ondt i halsen og virkelig ingen lyst havde til at bevæge mig ud af min seng, så blev det faktisk en ganske udmærket mandag må jeg indrømme. Min mor er på besøg disse dage (fordi vi skal noget spændende i morgen hihi), så vi var i Birkerød sammen for at besøge en vi har kær. Derefter tog vi tilbage til indre by og fik en madbolle med tomat og ost på Meyer’s bageri i Magasin – nam, de er altså gode! Så tog min mor hen til en veninde og det samme gjorde jeg. Min søde veninde havde fødselsdagsgaver klar til mig og jeg fik hygget med hende og Baby L. Hun er bare så lille og så cute! Så hentede jeg sushi hos Nibon Ya på Vesterbro, tog hjem og ordnede nogle pligter, hvorefter der var gratis donuts på 4. sal. Nam! Så skete det som I ser på billedet: Brooklyn Nine-Nine og lækker sushi. Min perfekte slutning på starten af ugen og samtidig anden sidste dag som 24 årig. 

Hvad har I lavet i dag? Håber jeres dag også har været god. 

***

Monday’s doesn’t have to be as bad as we make them. Despite the fact I woke up with pain in my throat and not feeling like getting out of bed at all, I actually have to admit I had a pretty good day. My mom is visiting these days (cause of something exciting we are doing tomorrow hihi), so we went to Birkerød to visit someone we have dear. After that we took the train back to the city and mom went to visit a friend and I did the same. My sweet friend had birthday gifts ready for me and I had a great time with her and her baby L. She is so tiny and cute! Then I went to Nibon Ya on Vesterbro to pick up my take away sushi, then I went home and did some choirs, then two roomies told be that there was free donuts on 4th floor and asked if I wanted to join. Of course! Then the thing you see on the picture happened: Brooklyn Nine-Nine and delicious sushi. The perfect ending of my beginning of the week and the second last day of my life as a 24 year old. 

xoxo, A. 

Leave a Reply