My second hand treasures #2

   

 

WHAT: Custommade Gretchen cardigan
WHERE: Frelsens Hær, Holmbladsgade 10, 2300 København S
PRICE: 48 DKK

Så har jeg været på rov igen og været heldig! Jeg var forbi min yndlings genbrugsbutik på Amager i dag og faldt over denne fine cardigan fra Custommade.  Det var lige min str., hvor heldig kan man være!? Det er noget af et scoop for cardiganen er lavet i super lækker kvalitet og koster normalt langt over den pris, som jeg har givet. Men det ved I fashionistas jo nok. :)

Har I gjort jer nogle gode second hand fund her på det sidste?

images

I went to my favourite second hand store on Amager today and got really lucky! I found this amazing cardigan from the Danish brand Custommade and it was just my size. The quality is great and usually it costs a biiiit more than 48 DKK, haha! ;) Did you make great preloved finds lately?

xoxo, A.

Leave a Reply