New in: Air Max 1 Vintage Neon Coral

SDC14980

SDC14981

SDC14987

Læderjakke: Saint Tropez / Top: H&M / Shorts: Outfitters Nation / Sneakers: Nike
Neglelak: Cute as a button / Turkis ring: Tyrkiet / Ring: Arvet / Solbriller: Ukendt

SDC14995Det var da min chef nævnte for mig at de havde disse lækre sneakers i & other stories at jeg rigtigt fik øjnene op for Nikes Air Max. Mine veninder har dem også i super fede designs, men dette par er bare lige mig. Til at starte med kunne jeg ikke få dem (SUK!), da de ikke havde denne farve i min str., men jeg ventede en uges tid hvor jeg kiggede forbi eller ringede ind til dem for at høre om de havde fået dem hjem. I tirsdags, da jeg ringede til dem efter min eksamen, havde de lige fået varer hjem og der lå et par Neon Coral Air Max i str. 39 i blandt – jeg var SÅ glad! Pigerne i & other stories er super søde og føler virkelig at jeg fik god service. De forstår nok, hvordan en pige bliver, hvis hun ikke kan få de sko, som hun ønsker sig. ;)

Nike Air Max 1 Vintage i farven Neon Coral koster 1150 kr. De er lidt svære at støve op, særligt i de mest normale størrelser, men I kan i hvert fald kigge HER eller tage et smut forbi & other stories på Amagertorv 29. Som i øvrigt er en ret fed og speciel butik. Hvis I tænker “& other stories, det har jeg da aldrig hørt om?”, så kan jeg fortælle at det er H&M’s nyeste kæde, der laver damemode i bedre kvalitet og til noget dyrere priser.

Prisen, synes jeg også, er lidt pebret, men de er som en drøm at gå i. De giver god støtte og stødabsorbering. Og så er designet sååå fint, elsker de korale og orange nuancer på dem. Jeg er så glad for de her at jeg bliver helt glad hver gang jeg kigger på dem. Så ved man at det er loooove og alle pengene værd!

SDC14983

Billederne er fra en gåtur med Marianne og Fie rundt om søerne. Vejret var skønt og Fie sneg sig altså også lige med på billederne. Hun er en sprælsk lille dame på besøg i København i nogle uger. Er hun ikke kær? :)

Ha’ en dejlig fredag, kære læsere! Håber at eksamenstiden er til at overskue og at I har tid til at nyde det gode vejr.

xoxo

Leave a Reply