New in: Ciaté mini paint pots

foto-93foto 1-37

fit for a queen – pillow fight – caviar pearls: midnight in manhattan
chinchilla – glitter: twinkle toes – starlet

Se lige mine nye skønheder! Mine søde veninder kender mig jo: jeg er en sucker for neglelak. Jeg kan ikke få nok. Størrelsen på disse små flasker er perfekt til at have med på rejse. Glæder mig til at få prøvet alle! Jeg har allerede prøvet to af dem og er særligt vild med ‘chinchilla’, en flot støvet lyseblå. Men mere om den i morgen. Kan I ha’ det. ❤

*
Look at my new little beauties! My girlfriends know me well: I love nail polishes. I just can’t get enough. The size of the bottles are perfect to bring on trips. Can’t wait to try them all! I’ve already tried two of them and my fav so far is ‘chinchilla’, a dusty light blue. More about it tomorrow. See ya. ❤

xoxo, A.

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply