Next stop: Budapest

  

The Chain Bridge and the Parliament / Heroes Square / Basilica and church by night

Hvert år tager jeg på sommerferie til Budapest i nogle uger. Grunden hertil er at størstedelen af min familie bor der, men det er en by jeg aldrig bliver træt af. Alle de smukke monumenter, bygninger og Donau der flyder igennem og deler Buda og Pest. Et af mine yndlingssteder er foran Marriott hotel på Pest-siden, hvorfra man kan se Buda slot på bjerget, Kædebroen og ane Parlamentet. Dette syn er fantastisk, særligt om aftenen med den smukke belysning og er endnu flottere oppe fra Marriotts Executive Lounge. Jeg er kæmpe fan af den! Jeg tager også gerne en gåtur over Kædebroen så man rigtig kan se Parlamentet. Og så gør det bestemt ikke noget at de har mega billig Starbucks kaffe, som jeg virkelig er en sucker for! Min yndlings Starbucks ligger ved Basilikaen på hjørnet af pladsen foran. Der nyder jeg gerne en af deres mange gode frappuccinoer. Jeg glæder mig som et lille barn til at besøge denne smukke by. Hver gang.

Er der også en by, som I har det sådan med?

*
Every year I go to Budapest for a few weeks during the summer holidays. The main reason is that most of my family lives there, but it is truly a city that I will never get tired of. I simply love Budapest with all the beautiful monuments, buildings and the Donau floating through dividing Buda and Pest. One of my favourite spots are in front of Marriott hotel where you have a great view to Buda Castle, The Chain Bridge and a bit of the Parliament. The view gets even better with access to The Executive Lounge at Marriott. I love that place! I also enjoy a walk over the Chain Bridge where you really can see the beautiful architecture of the Parliament. As a bonus Starbucks coffee is super cheap compared to Copenhagen. My favorite Starbucks is the one by the Basilica. There I often enjoy one of their many delicious frappuccinos. I am super excited to visit this amazing city. Every time. Do you share the same emotions for any city?

xoxo, A.

Leave a Reply