Next stop: Helsinki

helsinki

Så blev det tid til at besøge de tusinde søers land, Finland! Jeg hintede lidt om noget spændende i vente her og det er at jeg skal til hovedstaden Helsinki sammen med min mor. Jeg glæder mig meget, da jeg aldrig har været i Finland før og det bliver lidt spændende at holde min 25 års fødselsdag i udlandet. Desuden bliver Finland mit 23. land. Vi sidder i flyveren når I læser dette. I kan følge med på Instagram, hvis I har lyst! @amarillamirilo 

Har I været i Helsinki og i så fald har I nogle gode tips? De modtages med kyshånd!

***

I’m going to the land of the thousand lakes for the first time ever and I’m so excited! I’m traveling with my mom and we will celebrate my 25th birthday in Helsinki. Do you have any recommendations? What to see, where to eat?

xoxo, A.

1 Comment on Next stop: Helsinki

  1. Ann-Sofie
    juni 10, 2015 at 5:50 am (4 år ago)

    Rigtig god tur :D

    Svar

Leave a Reply