Next stop: Los Angeles

I skrivende stund sidder jeg i Dreamlineren, som flyver mig hele vejen fra København til Los Angeles. Jeg er helt vildt spændt og tror stadig ikke helt jeg har fattet at jeg skal til fantastiske LA.

Jeg skal besøge min veninde Celia og hendes kæreste Jonas, som bor derovre. Det bliver simpelthen så fedt at opleve alting sammen med dem. Vi skal blandt andet hike i Runyon, spise lækker mad og drikke masse af frappuccinos! Nu skal jeg bare sove og læse lidt, så er jeg i LA. Omg, omg, omg!!!

images

Right now I am sitting in the Dreamliner, that’s gonna take me all the way from Copenhagen to Los Angeles. I still can’t believe I’m really going!

I’m going to visit my friend Celia and her boyfriend Jonas. It’s gonna be so cool to experience everything together with them. We are going to hike in Runyon, eat delicious food (omg American stuff is sooo good!) and drink lots of frappuccinos. Oh and the weather…. I can’t wait to wear shorts again, it’s gonna be so sweet. Now I just have to sleep and chill and before I realize it I will be in LAX! Omg, omg, omg!!!

     

xoxo, A.

(Picture credits to Celia Schow)

Leave a Reply