Next stop: Malinska

  

Malinska 2012

Malinska på øen Krk i Kroatien er et helt specielt sted for mig. Siden min fætters bedsteforældre for mange år siden købte et sommerhus på den eksotiske ø, har jeg flere gange været på ferie der med familien. Så da min mor skrev, mens jeg var til Wacken Open Air, at hun skulle spørge fra min fætter om jeg ville med ham og hans venner herned, var jeg ikke i tvivl om hvad jeg skulle svare. Ferierne til Malinska har altid stået på ren afslapning. Vi ligger altid på stranden i timevis og soler os, bader i det fantastiske Adriaterhav. Om aftenen, nogle gange først efter at have set solnedgangen, går vi op og får lækker mad. Derefter sidder vi i timevis og snakker, mens vi drikker vin. Det hænder også at vi tager på udflugter til de omkringliggende byer. Jeg glæder mig helt vildt!

*

Malinska, that is placed on an island called Krk in Croatia, has a special place in my heart. Since my cousins grandparents bought a summer house on the exotic island a long time ago, I have been there several times with my family. So when my mom texted me, while I was at Wacken Open Air, that my cousin was asking if I wanted to go with him and his friends, I wasn’t in doubt what to answer. The vacations to Malinska has always been about relaxing. We are always on the beach for hours, sunbathing and swimming in the amazing Adriatic Sea. In the evening, sometimes only after watching the sunset, we walk back and have a nice dinner. Afterwards we are sitting in the garden, sipping wine and talking for hours. Sometimes we are also doing small trips to cities nearby. I can’t wait to spend time there again!

xoxo, A

Leave a Reply