Next stop: Milan

milano3

De sidste par uger har været lidt kedelige for jeg har haft hjernerystelse og har været igennem en mindre operation, men nu er det blevet tid til endnu en lille rejse. Turen går til Milano og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har aldrig været der før, men har altid tænkt at jeg skulle besøge byen en dag. Jeg var i Rom i januar og jeg var helt solgt, hvilket gav mig lyst til at se mere af Italien. Jeg håber at Venedig er den næste destination, eller måske Napoli, så min indre nørd endelig kan få lov til at se det historiske Pompeji. Hvilken italiensk by er jeres favorit?

images

The last few weeks have been a little bit boring because I had a concussion and a minor surgery, but now it’s time for another little journey. This time it’s Milan and I can’t wait! I’ve never been there before, but I always thought that I had to go there one day and tomorrow is that day. I’m more than excited! In January I was in Rome and the beauty of the city took my breath away, so it made me wanna visit more cities in Italy. After Milan I would love to visit Venice or maybe Naples, so my inner geek finally can get to see Pompeji. Which Italian city is your favourite?

xoxo, A.

Leave a Reply