Next stop: Rome

DSC_8010-1024x680

Piazza del Popolo

I morgen skal jeg til Rom og jeg glæder mig helt vildt! Min veninde og jeg ville gerne ud at rejse her i januar inden semesterstart, så vi tjekkede priser på en masse spændende destinationer. Jeg har længe gerne villet til den italienske hovedstad, så da vi fandt flybilletter for under 1000 kr. tur retur for os begge(!!) var vi ikke i tvivl om at det skulle være Rom. Ingen af os har været der før og det er jo en by man bare skal se mindst en gang i livet! Jeg glæder mig til at se Colosseum, Pantheon og alle de andre smukke historiske bygninger. Vi har allerede booket billetter til Vatikanet og jeg glæder mig allermest til at se Det Sixtinske Kapel, som skulle være helt fantastisk. Lad det nu blive i morgen!! I kan følge med på snapchat; teen13, hvor jeg helt sikkert kommer til at poste en masse billeder.

images

Tomorrow I’m going to Rome and I can’t wait! My friend and I wanted to go somewhere before the university begins again, so we checked flights to a lot of exciting destinations and ended up with Rome. None of us have been there before and it’s a city you must see at least once in your life. I can’t wait to see all the sights. I’m especially looking forward to see the Sistine Chapel! You can follow me on my trip on snapchat: teen13.

  

Piazza Venezia

xoxo A.

(Picture credits to Celia Schow)

1 Comment on Next stop: Rome

  1. Celia
    januar 21, 2016 at 12:57 pm (5 år ago)

    SLET ikke misundelig! :D Hahahah <3 Åh, I får den bedste tur til verdens bedste by! ENJOY <3

    Svar

Leave a Reply