One of my favourite outfits

Det som jeg elsker ved det her outfit er, at det kan gå til hverdag, men også til når man vil være lidt ekstra fin. Så kan man også ændre lidt på det med et par lækre tights og læderjakke nu, hvor det er ved at blive koldere, så det kan samtidig bæres i de fleste årstider. Coral er virkelig en god farve til mig, fordi jeg har så mørkt hår. Før havde jeg en tendens til at gå i meget mørkt tøj, fordi det føltes “sikrest”, så tog man ingen chancer. Men det blev lidt for kedeligt, så nu er jeg blevet bedre til at turde at eksperimentere med farver – and I love it! Jeg kan godt lide at farven på skjorten fremhæver min hårfarve og det giver bare hele outfittet et boost. Så hvis du vil pifte din meget ensfarvede garderobe lidt op, er det en god idé at købe en skjorte eller bluse i en stærk/skrigende farve, som du måske ikke havde overvejet før. Det virker super godt med sort og så er det bare så flot! Coral og mintgrøn er virkelig et hit i min bog. Og det behøver altså ikke at koste en formue! Jeg fandt denne fine skjorte med guldknapper fra Club L på nelly.com til kun 99 kr. (jep, normalpris!) og jeg er glad for den. Jeg ville så gerne linke til den, men jeg kan se, at man ikke kan få den mere. Øv! De her slags gennemsigtige skjorte kan godt være ret dyre i butikkerne (ja, jeg synes 4-500 kr. er dyrt for et stykke tøj, når man er på SU!), men hvis man holder øje med webshops som nelly.com og asos.com, kan man ofte gøre et kup.

Den højtaljede nederdel er fra Only, som jeg mener har kostet omkring 100 kr. Det er bare en helt almindelig højtaljet nederdel i tyndt, sort stof uden nogen form for dekoration, hvilket jeg egentlig rigtig godt kan lide. Så kan man tillade sig at gå amok i accessories! Jeg er ikke så meget til for meget bling dog, så jeg har valgt et enkelt guldbælte (ukendt mærke) og en guldring (se første og sidste billede) fra nelly.com til kun 19 kr.

Det er skoene der ender med at skyde budgettet for dette outfit i vejret – as always… I hvert fald for mit vedkommende. Jeg er fuldstændig vild med sko, særligt dem med hæl og plateau. Men jeg går meget op i kvalitet, når det kommer til høje hæle – for jeg skal også kunne holde ud at gå i dem! Mine fødder er ret sarte hvad det angår, så jeg kan slet ikke klare at have høje hæle på, hvis den indvendige sål ikke er af læder. Så hvis du har opgivet høje hæle, fordi dine fødder simpelthen gør så ondt dagen efter, så er der altså håb! De her wedges er fra Gardenia of Copenhagen og de er super stabile og behagelige at have på – selv efter flere timers shopping eller svingom på dansegulvet! Men prisen er krydret. Jeg har måttet slippe 1299 kr. for dette par, men jeg har virkelig ikke fortrudt. Det er nogle af mine favoritsko og de passer til så meget! Og så er det altså virkelig et selvtillidsboost, når man er ude at shoppe og ekspedienten kommer hen til en for at spørge, hvor ens sko er fra. De er bare fabolous! I looooove it!

Hvad synes I om outfittet?

Follow my blog with Bloglovin

4 Comments on One of my favourite outfits

 1. Celia Schow
  september 21, 2012 at 3:01 pm (8 år ago)

  Woooow, den koralfarvede skjorte klæder dig virkelig godt! Jeg er helt vild med outfittet! :) Du er sgu lækker! ;)

  Svar
 2. Marianne
  september 21, 2012 at 6:16 pm (8 år ago)

  du er mega lækker hvor du fra

  Svar
 3. thierryjan
  september 25, 2012 at 4:07 pm (8 år ago)

  nice outfit ;-)

  Svar

Leave a Reply