Samsøe Samsøe Sample Sale

www.wetouch.dk mail@wetouch.dk +45 3920 2224

Picture from Samsøe Samsøe.

Fra i dag og resten af weekenden er der et lækkert Sample Sale på Østerbro, nemlig Samsøe Samsøes tilbagevendende lagersalg på Remisen. Det startede egentlig i går for Samsøe Friends, men fra i dag er det åbent for alle. Jeg har gjort nogle gode køb derude i tidens løb, så det er virkelig et besøg værd, hvis man har tid og penge til at tage derud. Denne gang bliver det desværre ikke til et besøg fra min side, da jeg er på købestop og desuden bør læse fokuseret til eksamen, men derfor skulle I jo ikke snydes!

*

Where? Remisen, Blegdamsvej 132, 2100 Copenhagen. 

When? Friday May 15th 2 pm to 9 pm, Saturday May 16th 8 am to 5 pm
and Sunday May 17th 8 am to 4 pm. 

How can you pay? Cash, all cards and Mobile Pay.

*

Ønsker jer alle en god weekend. Jeg håber at I skal noget sjovere end at læse til eksamen! Heldigvis er faget jeg skal op i spændende, så helt slemt bliver det jo ikke. Det er bare aldrig lige læsning man har lyst til at bruge en hel weekend på, vel?

images

From today and during the weekend there is a great Sample Sale going down at Østerbro. This time I won’t be going as my budget says no(!) and I am studying for my exam instead. But I wanted to share it with you anyways, as it’s worth checking out especially if you love the styles from Danish Samsøe Samsøe. 

xoxo, A.

Leave a Reply