Save 20 % on sportswear

Casall-Træningshandske_Hls-Black-1339155-v1-278032_0

Sportmaster, som har et stort udvalg af lækkert træningstøj fra blandt andet Nike og Adidas, holder ‘Svedige pinsedage’, hvor man sparer 20 % på alle ikke-nedsatte varer både i deres fysiske butikker og online. Jeg vidste det faktisk ikke, men var derinde for at kigge efter træningshandsker med håndledsstøtte. Jeg havde kigget på disse fra Casall før, så endte med at købe dem for 200 kr. i stedet for 250 kr. De er allerede blevet prøvet og det lover rigtig godt! De støtter ret effektivt og er nemme at få af og på. De er store i størrelsen, da de er unisex, så jeg købte en X-small, selvom jeg ikke har specielt små hænder.

Der er også få varer der er sat endnu mere ned. Jeg fandt også et par trænings tights fra Adidas, som de kun havde i X-small og jeg syntes at de sad lidt for stramt. Ekspedienten var super sød og tjekkede om de havde samme model i deres andre butikker i Small. Det havde de! Lige da jeg stod og overvejede hvornår jeg kunne cykle til Østerbro for at hente dem spørger hun om det ikke er nemmere for mig hvis de bare sender den til butikken jeg var i. Øh jo! Virkelig god service. Så dem skal jeg forhåbentlig snart ind og hente kun 5 min. fra hvor jeg bor. Glæder mig! Synes det lige giver lidt ekstra motivation til træningen at have lækkert træningstøj.

Går I op i pænt træningstøj eller træner I bare i hvad I lige har?

images

Sportmaster (a Sports-store in Denmark), who sells cool sportswear from Nike, Adidas and many more, is having a few days of ‘Sweaty holidays’ with 20 % off everything that’s not already on sale – also online. I actually didn’t know, but I was in there looking for workout gloves with a built-in wristband. I ended up buying these with leather grip from Casall. I already tried them and they seem to be really good! I hope they will last for a while.

They also have some stuff with more than 20 % off and I found a pair of tights from Adidas I really liked, but they didn’t have them in my size. The saleswoman was really helpful though she looked them up and found them in my size in another store. Just when I was about to plan when I could bike to Østerbro to pick them up she suggested that they could just send it to the store I was in, if that would be easier for me. What a great service, right? So soon I will pick up my new tights just 5 minutes from my home. I think it gives a bit of extra motivation to work out more when you have nice, comfortable and well-fitted clothes to do it in. What do you think? Do you prefer brands like Nike or do you just work out in anything you’ll grab from your closet?

xoxo, A.

Leave a Reply