Snapchatters worth following

snapchat

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker Snapchat. Jeg synes at det er vildt fedt at man kan dele snaps og små videoer med hinanden for på den måde at følge med i hvad der sker i hinandens liv. Nogle vil mene jeg bruger det lidt for meget dog… Da jeg kom hjem fra Rom sagde en af mine roomies: “Hvordan var turen? Nå nej, jeg har jo set det hele på din story.” Haha! Jeg må også indrømme at det stak helt af i Rom, med masser af videoer med snak og grin (og seværdigheder), men det er faktisk den type stories jeg selv bedst kan lide. Dem hvor snapchatteren går helt amok og snapper en masse, særligt videoer et et hit, men også random snaps. Så hvilke snapchattere kan jeg selv lide at følge? De kommer her.

1. Doug the Pug – itsdougthepug
Jeg elsker hunde. Jeg kan gå helt i baglås, hvis jeg ser en sød hund, så selvfølgelig var jeg helt solgt da jeg opdagede Doug the Pug. Story’en er fyldt med sjove billeder og videoer af Doug i forskellige situationer og ofte også videoer af hans andre søde hundevenner. Win.

2. RIPNDIP – webad
Jeg faldt over Ripndop på Instagram, hvor en af mine yndlings instagrammere delte en t-shirt med katten Nermal på, som kendetegner mærket. De laver tøj, boards og accessories. Og så er deres story mega random og lang. Just how I like it.

3. Kylie Jenner – kylizzlemynizzl
Jeg er egentlig ikke den store Kardashian fan, men jeg synes nu alligevel det er sjovt at følge med i Kylie’s story. Hun deler videoer af hende og hendes venner der laver en masse random ting i LA og hvor deres famøse liv nu end bringer dem hen.

4. Celia Schow – celiaschow
En af mine mest fantastiske veninder, som er flyttet til LA for at følge sine drømme. Celia’s story er fyldt med videoer af hikes og sund livstil. Det vækker så mange gode minder fra dengang jeg besøgte hende og Jonas i LA. Lige nu er der også snaps af den hund de sitter! Cute.

5. Arnold Schwarzenegger – arnoldschnitzel
Jeg har altid syntes at Arnold var ret sjov, så da jeg hørte at han havde Snapchat, skulle jeg selvfølgelig finde den og følge ham. Det har jeg ikke fortrudt – jeg mener selv hans brugernavn er genialt! På Story’en er der alt fra konkurrencer til Arnold der cykler rundt på stranden i Barcelona.

***

Hvem kan I lide at følge på Snapchat? :) Hvis I vil følge mig så er mit brugernavn teen13. Min story kommer til at være fyldt med snaps fra Milano de næste par dage!

images

I am a huge fan of Snapchat and in this post I am sharing my favourite snapchatters. Who do you like to follow? :) If you want to follow me on snapchat add teen13. My story will be packed the next few days as I am going to Milan. Just saying.

xoxo, A.

Leave a Reply