Sunday beauty tip #1

foto-68

Når jeg vil gøre min hud ekstra lækker, bruger jeg altid RazSpa’s Repair salve, som du kan læse mere om HER. Den virker allerbedst, hvis man bruger en scrub først, for at fjerne de døde hudceller, så huden er mere modtagelig for fugten og derefter smører et tyndt lag Repair på. Jeg gør helst dette om aftenen, da salven er fed og får huden til at skinne, men man kan også sagtens gøre det om dagen, hvis man lige er hjemme et par timer fx. på en søndag som i dag. :)

Jeg skal ud at spise med min kæreste i aften, så jeg vil selvfølgelig se så godt ud som muligt, derfor scrubbede jeg med Dermalogica’s scrub (læs mere HER) og havde Repair på natten over. Resultatet er en helt fantastisk blød hud og det føles bare så godt! Jeg skal lige på arbejde i et par timer og så er jeg ellers klar til hygge i aften. Glæder mig! ❤ Hvad er jeres planer i aften?

Repair kan købes lige HER til 249 kr. Lige denne scrub fra Dermalogica kan jeg desværre ikke lige finde, men du kan bruge hvilken som helst scrub til ansigtet før du bruger Repair fx. denne lækre peeling med kaffe fra RazSpa.

*
When I want to do something extra to moisturize my skin, I always use the ‘Repair’ ointment from RazSpa. It gives you the most, if you use a scrub first to remove the dead skin cells. This way the balm works with the new, fresh skin, which is to prefer. I usually do this routine right before bedtime, but you can also do it during daytime if you’re just at home, as the balm makes your skin shiny. Last night I scrubbed with Dermalogica’s scrub and put a thin layer of ‘Repair’ on my skin. Today my skin is just the softest! Feels really good. Now I’m going to work a few hours then I’m so ready to go out to dinner with my man! ❤ What are your plans tonight?

xoxo, A.

Follow my blog with Bloglovin

4 Comments on Sunday beauty tip #1

 1. Steph
  maj 4, 2014 at 5:23 pm (7 år ago)

  Ser bare lækkert ud, og der findes intet bedre end at peele hud :)

  Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 6, 2014 at 1:17 pm (7 år ago)

   Haha, ja det føles bare så blødt efterfølgende! Min kæreste er altid helt i chok over hvor blød min hud er. Gotta love peeling :D

   Svar
 2. Randi Mo
  maj 6, 2014 at 11:51 am (7 år ago)

  Jeg er også STOR fan af Raz Repair. Den er FANTASTISK til al tør hud og løber. Min mand bruger den også – da den ikke lugter af parfume – især til hans tørre albuer. :-)

  Svar
  • Amarilla Mirilo
   maj 6, 2014 at 1:16 pm (7 år ago)

   Ja, den er fantastisk til tørre områder – godt at høre at din mand også har glæde af den :) Tak for kommentaren, det er så hyggeligt at få dem.

   Svar

Leave a Reply