Things I’ve missed #1

11081791_10204529808819940_614417727_n

Selvom man bor et lækkert sted som dette, kan man sagtens savne lille Danmark alligevel. Dette er Almería i Sydspanien d. 20. januar 2015. Jep. Januar måned. Så fantastisk vejr!

Noget af det jeg har savnet ved at være på udveksling i Spanien, var mit elskede trænings center. Jeg elsker at træne, det gør mig ganske enkelt glad – selvfølgelig mest efterfølgende, haha. Jeg bliver i dårligt humør, hvis der går for lang tid uden træning i travle perioder. Derfor er prioriterer jeg træning meget højt. Det er vigtigt for mig og min velvære. Nu lyder jeg som en eller anden træningsfreak, det er jeg måske også lidt, men der er nu alligevel dage hvor jeg bare har sindssygt svært ved at komme afsted. Dage, hvor jeg skal slæbe mig selv ned i centeret. Men jeg ved at det er for mit eget bedste, så jeg skal bare afsted mindst(!) et par gange om ugen. Selv når jeg bare har lyst til at ligge i min seng og spise slik.

Herhjemme i Danmark bor jeg tæt på Fitness World (som i to minutter væk) og det synes jeg gør det lettere at få det brugt, end hvis man skulle til at cykle et sted hen for eksempel. Lidt dovenskab kan jo snige sig ind over selv den bedste, ikke? Men efter en lang dag på studiet eller arbejde er det altså bare nemmere end hvis man skulle op på cyklen og afsted. Nej, jeg løber bare lige derover, når jeg har tid og lyst. Det er SÅ smart! I Spanien boede jeg egentlig også tæt på et træningscenter og der var også et på universitetet, men jeg besluttede mig for at jeg ikke ville melde mig ind. Blandt andet fordi jeg virkelig nød at løbe ture udendørs langs stranden, hvilket sker utroligt sjældent når jeg er i Danmark og egentlig nok kun om sommeren. Jeg kan ikke fordrage den kolde blæst mod mit svedige ansigt. Dét synes jeg er meget ubehageligt, selvom nogen måske vil synes at det er mærkeligt. Men i Spanien var blæsten sjældent kold og selvom det nu også kunne blæse en del, så jeg fik løbet nogle dejlige ture under mit ophold. For det andet så havde min bror vist mig et træningsprogram, som jeg ikke rigtig fik afprøvet mere end enkelte gange, fordi jeg havde mine faste rutiner med henholdsvis hold og selvstændig træning nede i mit center. Så jeg besluttede at lave dét træningsprogram mere seriøst i stedet. Så var der jo også lidt flere penge til god mad og rejser.

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, så min træning skal helst være hård. Og det må man sige at træningsprogrammet her er. Det er Shaun T, som har udviklet det og det hedder ‘Insanity’. Det er rimelig insane, ja. Det som jeg godt kan lide ved videoerne er at man bliver motiveret til at gøre sit bedste, men samtidig siger han ofte at man skal huske at tage en pause, hvis man har brug for det. Det kan virkelig anbefales, hvis man foretrækker og har plads til at træne hjemme. Nu hvor jeg er tilbage i Fitness World, savner jeg faktisk lidt videoerne. Jeg laver dem stadig nogle gange når jeg får lyst, men jeg har virkelig dårlig plads på mit kollegieværelse, så det bliver lidt klemt. I Spanien havde jeg masser af plads i min store stue i vores lejlighed lige ud til vandet. Dét var tider.

Nu skal det ikke forstås som at jeg ikke er glad for at være tilbage i Fitness World. Dét er jeg. Jeg har særligt savnet Birthe Andersens holdundervisning. Hold da helt fast, den dame er for sej! Al respekt til hende. Hun gi’r den max gas. Jeg trænede hos hende 3-4 gange om ugen før jeg tog på udveksling. Hun har Stram op, Retro Mix, Cirkeltræning, Powertoning og H.I.T. i centrene på Lyongade og Englandsvej. Mine favoritter er Powertoning og H.I.T. med hende, for der får man lige lidt ekstra sved på panden, men hun er dygtig til alle hendes timer. Thai bo og Spartacus er dog også timer, som jeg har savnet.

*
Hvad gør I for at holde jer i form? Har I også yndlingsinstruktører?

xoxo

…………………………………………………………………………………………………………………………………

I missed a lot of things from my life in Denmark, while I was on exchange in Spain. One of those things was the gym just two minutes from my place and especially my workout with the trainer Birthe Andersen. She offers classes in Fitness World on Lyongade and Englandsvej on Amager and she is a tough lady. My favourite classes with Birthe is Powertoning and H.I.T., but I also missed the Thai bo and Spartacus classes. In Spain I decided to run on the amazing beach and work out to Shaun T’s “Insanity” videos at home in stead of signing up for the gym there. I really love working out, it is good for my body and my mind and I’m loving it! So I need to get to the gym even those day when I’m just feeling like staying in bed and eating candy. What do you do to stay in shape? xoxo

Leave a Reply