Those Birkenstocks…


Birkenstock Gizeh

Komfort er blevet fashionabelt med Birkenstock. Det tyske mærke har sat sig godt fast i modebilledet, det kan vi vist ikke komme udenom. De er at finde overalt på blogs og i modebladene. Nogle elsker dem, andre ville aldrig gå i dem. Jeg synes personligt ikke at det er den mest smukke sandal, men efter en teenage-periode, hvor jeg absolut ikke gik op i kvaliteten af fodtøj, er jeg altså begyndt at gå op i det. Det betyder altså noget, hvad man går i, så mine mange par Converse Allstars er blevet skiftet ud med Nike Air Max som har tykkere sål og langt bedre støtte. Som I kan se har jeg nu også investeret i et par Birkenstock sandaler.

Jeg har i noget tid overvejet at købe et par, men kunne ikke rigtig bestemme mig for farven og om det skulle være modellen Arizona, Gizeh eller en helt tredje. Føtex og Bilka har på det seneste ofte haft dem til spotpriser, så jeg har været forbi og kigge, men de havde dem altid kun i alverdens underlige farver – fx grøn og orange. Aldrig i brun, hvid eller sort, som jeg ønskede mig. Forleden, da jeg var i Kvickly for at handle, havde de dem dog dér, til min store overraskelse, i de mere klassiske farver sort og hvid! Jeg endte med at snuppe et par af de hvide til kun 299,95 kr.

Tilbuddet gælder indtil på lørdag d. 6. juni, hvis det skulle have interesse. :) Hvad synes I? Har I investeret i Birkenstocks for længe siden eller er det simpelthen bare et ‘no go’?

images

Comfort has become fashionable with the German Birkenstock sandals and they are all over magazines and blogs. Some loves them, others would never wear them. After a period as a teenager without caring wether I wore good quality shoes or not, a few years ago I also began to care. My feet should stay healthy as long as possible, so I changed my obsession about Chucks to Nike Air Max, that has a far better sole and gives more support. The other day I even bought my first pair of Birkenstock in white in Kvickly for only 299,95 DKK. The offer is on until June 6th which is on Saturday. Bilka also has them for 349 DKK if you are more into colourful sandals. Do you like or dislike Birkenstocks?

xoxo, A.

2 Comments on Those Birkenstocks…

  1. Kim
    august 22, 2015 at 8:46 pm (5 år ago)

    Ja jeg var også heldig at finde et par sorte gizeh – der var et par i 41 tilbage. De er fantastiske og super fede – også til mænd !!

    Svar

Leave a Reply