Veet Easy Wax

Veet Easy Wax Electrical Roll-on System: here / Replacement Strips: here / Easy Wax Refill: here

Jeg har de sidste par måneder testet Veet Easy Wax, som er elektronisk roll-on system med voks til hårfjerning. Det fungerer på den måde at man skal sætte varmeapparatet til strøm og så varmes voksen op til en passende temperatur, så den er klar til brug efter en opvarmningstid på ca. 20 minutter. Den kan bruges til ben, arme, bikinizonen og armhule.

MINE ERFARINGER
Voksen tager efter min erfaring nærmere 30-35 minutter om at blive ordentlig varm og det skal den være for at man kan påføre et jævnt lag. Man kan ligesom begynde at “se” voksen på kanten af “rullen” (det stykke som voksen rulles på med) på vokspatronen når man varmer den op og her kan man også begynde at se hvornår den er varm nok. Når voksen er varm nok kan man “rulle” voksen jævnt ud på huden. Det bliver ret besværligt med denne type hårfjerning, hvis laget ikke er jævnt, derfor er det vigtigt at man får lagt laget af voks ordentligt. Derefter skal man bruge de tilhørende “Wax Removal Strips”, som man placerer ovenpå området med voks og hiver mod hårenes groretning. Derefter bruges de tilhørende vådservietter til at berolige huden og fjerne resterende voks.

Stripsene kan genbruges et par gange, men jeg synes godt at der kunne være lidt flere end 12 med i pakken til at starte med. 12 strimler er forholdsvis hurtigt brugt. Der kan dog købes ekstra i eksempelvis Matas. Vådservietterne er der kun 4 med af og dem kunne der også godt være et par stykker mere af. Jeg ved ikke, om jeg bare er god til at få voksen til at række langt og om den er beregnet til færre brug? Men jeg synes i hvert fald at resterende voks er lidt svært at få af huden, så derfor ville jeg ønske at der var flere stripes og vådservietter i pakken til at fjerne det med. Vådservietterne kan man så vidt jeg ved ikke købe ekstra af, men man kan i stedet bruge en mild scrub eller en svamp til at få resterne af med.

For mig fungerer denne maskine super godt på ben og arme. Voksen får fat i selv korte hår og huden efterlades uden irritation. Det flotte resultatet holder længe, men jeg forbliver altså ikke hårfri i “op til 4 uger”, som der står man kan blive. Jeg skal ca. gentage ritualet hver 10. dag for at være helt hårfri. Men dette svinger jo fra person til person.

På armhulene kan jeg slet ikke få det til at fungere. Under armene gror hårene i forskellige retninger, så det er lidt sværere at hive stripsene i den rigtige retning. Det har jeg bare slet ikke tålmodighed til, så der foretrækker jeg helt klart at bruge min epilator, som jeg kan vende og dreje så tosset, som jeg vil uden at skulle putte mere voks på. En anden ting er nemlig at det er lidt en udfordring at holde voksen varm, hvis man skal genpåføre lag, da apparatet ikke må stå tændt for længe.

KONKLUSION
Easy Wax Roll-on’en er et super godt alternativ til andre voksprodukter, som man eksempelvis skal varme op i mikroen. Temperaturen er langt nemmere at styre, for den styrer faktisk sig selv, så den bliver ikke for varm lige pludselig. Jeg synes at temperaturen har været helt tilpas efter de 30-35 minutter hver gang. Varmeapparatet er desuden udviklet ret smart med roll-on systemet, så man nemt kan få et jævnt og ikke for tykt lag af voks på de ønskede områder. Man kan dermed få voksen til at række længere og hele processen er bare gjort nemmere på denne måde, synes jeg. Alt i alt et super fint produkt der givet et lækkert resultat – det kræver dog lidt tålmodighed at nå resultatet, særligt lige i starten.

I kan læse mere om produktet på Veet’s hjemmeside lige her.

*

For the last months I have been testing the Easy Wax Roll-on kit from Veet. The warmup time was a bit longer than it said on the package and I found out that I really don’t have the patience to wax my own armholes, but other than that I think it is a really good product if you want to do waxing at home! It’s so smart that it’s electrical, so the wax gets warmed up to the perfect temperature and it’s easy to roll onto the skin. My skin was soft and nice after the waxing. I would definitely recommend it for waxing legs and arms.

xoxo, A

Leave a Reply