HT05 Motor vandvarmere

HT05 Motor vandvarmere

HT05 Motor vandvarmere

kr788.57

Varebeskrivelse

  • Model-Nummer: HT05

HT-serien vandvarmer ved hjælp af præcision støbt aluminium, plast dækker, egnet til forskellige typer af motorens kølevæske pre-varme, med en bred vifte af installation, nem at bruge.

Når motoren er lavere end brugen af miljø-4ºC, start-up fase, motorolie og smøremidler, som er tilbøjelige til at kondensere til en solid, mister smøring eller kølende effekt, der forårsager skade på motoren, så når den omgivende temperatur er under 4ºC, skal motoren være installation af ovnen, for at sikre normal starte og køre motoren.

Det varmer inde i den varme rør af rustfrit stål, korrosionsbestandighed.Varmelegeme med lys indikator, kan klart angiver status for elektricitet og varme.Termostatstyret varmelegeme-design af 40º c, med anti-tør og overophedning beskyttelse.

Tekniske parametre:

HT-serien varmer rør effekt i 4 typer, disse fire produkter, som er samme form og dimensioner i henhold til indre varme, de specifikke parametre i følgende tabel:

Tags: label-netværk, label-klistermærke, vandtæt, rør hvid, kabel-mærkat mærkat, holdbar mærkat, a4-mærket, strygejern på rainbow, diesel varmer i bilen, auto varmer sædet, label vandtæt

Anmeldelser

Bedømmelse